GY.I.K.

BMW MOTORKER√ČKP√ĀR ONLINE FOGLAL√ĀS.

Itt megtal√°lod a BMW motorker√©kp√°rok online foglal√°s√°val kapcsolatos √∂sszes gyakran ism√©telt k√©rd√©st, mint p√©ld√°ul: Hogyan mŇĪk√∂dik az online foglal√°s? Hogyan lesz a foglal√°sod kiz√°r√≥lagos?

GY.I.K.

A kiv√°lasztott j√°rmŇĪ √°r√°val kapcsolatos tov√°bbi r√©szletek√©rt k√©rj√ľk, fordulj az adott m√°rkakereskedŇĎh√∂z.

A d√≠jk√∂teles foglal√°s olyan foglal√°si k√©relem, amelynek c√©lja a j√°rmŇĪ megv√°s√°rl√°sa a m√°rkakeresked√©sben. A foglal√°si d√≠j a szerzŇĎd√©s lez√°r√°s√°ig sz√ľks√©ges a j√°rmŇĪ lefoglal√°s√°hoz.
A foglal√°si d√≠j sz√ľks√©ges a j√°rmŇĪ z√°rol√°s√°hoz a szerzŇĎd√©s lez√°r√°s√°nak napj√°ig tart√≥ idŇĎszakra. Ez idŇĎ alatt senki m√°s nem foglalhatja le az adott j√°rmŇĪvet a platformon. A szerzŇĎd√©s lez√°r√°s√°t k√∂vetŇĎen a j√°rmŇĪ elt√°vol√≠t√°sra ker√ľl a platformr√≥l, √©s t√∂bb√© nem lesz el√©rhetŇĎ.
Ha a szerzŇĎd√©sk√∂t√©s lez√°rul, a foglal√°si d√≠j j√≥v√°√≠r√°sra ker√ľl a v√©gsŇĎ kifizet√©s √©s/vagy a l√≠zingszerzŇĎd√©s √∂sszeg√©ben. Ha a szerzŇĎd√©s nem ker√ľl lez√°r√°sra, a d√≠jat visszautaljuk a banksz√°ml√°dra.

Az √©rdeklŇĎd√©s most egy nem k√∂telezŇĎ √©rv√©nyŇĪ kapcsolatfelv√©teli k√©relem. Ha k√©rd√©sed van egy adott j√°rmŇĪvel kapcsolatban, az √ČrdeklŇĎd√©s most gomb seg√≠ts√©g√©vel k√∂zvetlen√ľl az adott kereskedŇĎnek k√ľldhetsz megkeres√©st. A m√°rkakereskedŇĎ feldolgozza a k√©r√©s√©t, √©s a lehetŇĎ leghamarabb jelentkezik.

Igen, pontosan a képen látható motorkerékpárt fogod kapni.

Ha kiv√°lasztott√°l egy j√°rmŇĪvet, kattints a csillagjelre, hogy a motorker√©kp√°rt hozz√° tud adni a Kedvencekhez. A mentett j√°rmŇĪvek megtekint√©s√©hez jelentkezz be a My BMW rendszerbe.

Lépj kapcsolatba BMW Ügyfélszolgálati központunkkal!
Az √úgyf√©lszolg√°lattal kapcsolatos √∂sszes inform√°ci√≥ itt tal√°lhat√≥:  LINK

Foglalás és fizetés

 1. Bejelentkezés vagy regisztráció a My BMW-be
  A modell kiválasztása és a "Díjköteles foglalás" gombra kattintás után, bejelentkezés vagy regisztrálás a My BMW-be
 2. Személyes adatok
  Add meg az email címedet és fogadd el a marketingkommunikációs nyilatkozatot
 3. A motorkerékpárod
  A motorker√©kp√°r utols√≥ ellenŇĎrz√©se, sz√°ml√°z√°si c√≠m √©s az √°ltal√°nos szerzŇĎd√©si felt√©telek elfogad√°sa
 4. Fizetés
  T√∂ltsd ki a fizet√©si adatokat √©s nyomd meg a "D√≠jk√∂teles foglal√°s" gombot

Igen. Bejelentkez√©s ut√°n hozz√°f√©rhetsz foglal√°saidhoz, kedvenc j√°rmŇĪveidhez √©s szem√©lyes adataidhoz.

Ha szeretn√©l hozz√°f√©rni egy kor√°bbi foglal√°shoz, k√©rj√ľk, k√∂vesd az al√°bbi l√©p√©seket:

 • Jelentkezz be a MyBMW port√°lra az oldal bal felsŇĎ r√©sz√©n tal√°lhat√≥ Bejelentkez√©s gombra kattintva.
 • Bejelentkez√©s ut√°n a "Foglal√°sok" men√ľpontban megtal√°lod a kor√°bbi foglal√°sodat. 

A szem√©lyes adataidat a My BMW profilodban a "Profiladatok m√≥dos√≠t√°sa" men√ľpont alatt tudod m√≥dos√≠tani.

A sz√°ml√°val kapcsolatos inform√°ci√≥k√©rt fordulj m√°rkakereskedŇĎdh√∂z.

Igen, lemondhatod a foglal√°st, ez esetben a foglal√°si d√≠jat visszat√©r√≠tj√ľk. Ha le szeretn√©d mondani a foglal√°st, k√©rj√ľk, egyeztess az adott kereskedŇĎvel!

Igen, a My BMW profilban a "Foglal√°sok" men√ľpont alatt nyomon k√∂vetheted rendel√©sed √°llapot√°t.

Igen. Ha lefoglaltad a j√°rmŇĪvet, akkor a m√°rkakeresked√©ssel egyeztethetsz egy tesztmotoroz√°st.

Igen, ha szeretn√©l egy j√°rmŇĪvet lefoglalni, akkor foglal√°si d√≠jat kell fizetned. A foglal√°si d√≠j √∂sszeg√©t a m√°rkakereskedŇĎ hat√°rozza meg, √©s a j√°rmŇĪtŇĎl f√ľggŇĎen v√°ltozhat. Ha lefoglalsz egy j√°rmŇĪvet, ez a d√≠j foglal√≥k√©nt j√≥v√°√≠r√°sra ker√ľl. Ha a szerzŇĎd√©s nem j√∂n l√©tre, az √∂sszeget visszat√©r√≠tj√ľk r√©szedre.

A foglal√°si d√≠j √∂sszeg√©t a kereskedŇĎ hat√°rozza meg, √©s az a j√°rmŇĪtŇĎl f√ľggŇĎen v√°ltozhat. Ha lefoglalsz egy j√°rmŇĪvet, ez a d√≠j foglal√≥k√©nt j√≥v√°√≠r√°sra ker√ľl. Ha a szerzŇĎd√©s nem j√∂n l√©tre, visszakapod az √∂sszeget.

Az online foglal√°s jelenleg bankk√°rty√°val lehets√©ges. 

 • Nincs elegendŇĎ √∂sszeg a sz√°ml√°don.
 • A sz√°ml√°d z√°rolva van.
 • Lej√°rt a k√°rty√°d.
 • A tranzakci√≥ ideje lej√°rt.
 • A fi√≥koddal kapcsolatos probl√©ma mer√ľlt fel.
   

Nem. Az elŇĎzetes foglal√°s nem k√∂telez a j√°rmŇĪ megv√°s√°rl√°s√°ra, de "blokkolja" a j√°rmŇĪvet a j√°rmŇĪ ad√°sv√©teli szerzŇĎd√©s√©nek megk√∂t√©s√©ig. Amennyiben meggondolod magad a j√°rmŇĪvel kapcsolatban, k√©rj√ľk, l√©pj kapcsolatba a kereskedŇĎvel a foglal√°s azonnali t√∂rl√©se √©rdek√©ben. Amint a kereskedŇĎ a lemond√°st megtette, a p√©nzt visszat√©r√≠tj√ľk.

Igen. K√©rj√ľk, l√©pj kapcsolatba a kereskedŇĎvel a foglal√°s azonnali lemond√°sa √©rdek√©ben. Amint a kereskedŇĎ a lemond√°st megtette, a p√©nzt visszat√©r√≠tj√ľk, √©s ut√°na tudsz √ļj motorker√©kp√°rt v√°lasztani. A j√°rmŇĪcser√©vel kapcsolatos tov√°bbi r√©szletek√©rt k√©rj√ľk, vedd fel a kapcsolatot a kereskedŇĎvel.

Igen. A fizet√©si folyamat "Szem√©lyes adatok" l√©p√©s√©n√©l megadhatod, hogy mag√°n- vagy √ľzleti √ľgyf√©lk√©nt v√°s√°rolsz-e.

Lemond√°s eset√©n az √∂sszeget az eredetileg haszn√°lt fizet√©si m√≥ddal √≠rjuk j√≥v√°. A lemond√°s feldolgoz√°s√°t k√∂vetŇĎen azonnal visszaigazol√°st kapsz r√≥la.

 • Jogodban √°ll b√°rmikor, indokl√°s n√©lk√ľl felmondani ezt a szerzŇĎd√©st. Az el√°ll√°si jogod gyakorl√°sa √©rdek√©ben k√©rj√ľk, hogy egy√©rtelmŇĪ nyilatkozatban t√°j√©koztass minket arr√≥l, hogy el k√≠v√°nsz √°llni a szerzŇĎd√©stŇĎl. Kit√∂ltheted a el√°ll√°si nyilatkozatot vagy egy√©b hat√°rozott √°ll√°sfoglal√°sban t√°j√©koztathatod az adott kereskedŇĎt/elad√≥t, lev√©lben vagy e-mailben. A kereskedŇĎ nev√©t, c√≠m√©t √©s (ha el√©rhetŇĎ) e-mail c√≠m√©t a foglal√°skor kapod meg. Miut√°n a kereskedŇĎ megkapta a nyilatkozatot, azonnal k√ľld egy e-mailt, amelyben megerŇĎs√≠ti a lemond√°st.
 • A lemond√°si hat√°ridŇĎ betart√°s√°hoz elegendŇĎ, ha a lemond√°si hat√°ridŇĎ lej√°rta elŇĎtt elk√ľld√∂d az el√°ll√°si jogod gyakorl√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ nyilatkozatot.
 • Ut√°nk√∂vet√©s
 • A kereskedŇĎ azonnal visszat√©r√≠ti a teljes √∂sszeget, amint a foglal√°st k√∂vetŇĎen √©rtes√≠t√©st kapott lemond√°sodr√≥l. Ehhez a visszafizet√©shez a kereskedŇĎ ugyanazt a fizet√©si m√≥dot haszn√°lja, amelyet az eredeti tranzakci√≥ sor√°n haszn√°lt√°l, kiv√©ve, ha kifejezetten m√°sban √°llapodtatok meg. A visszafizet√©s√©rt semmilyen esetben nem sz√°m√≠tanak fel plusz d√≠jat.