G 310 GS

Ajánlat száma 95652
Full-Gas Kft., Balatonboglár
Teljesítmény 25KW / 34LE
Motor 313cm3
Gyártás éve 2022
Üzemanyag típusa Benzines
Sebességváltó Manuális
Ár
2 440 000 Ft

nettó  1 921 260 Ft

Specifikációk

Karosszériatípus Enduro
Meghajtás típusa Lánchajtás
Szín Polar white/racing blue metallic

Károsanyag-kibocsátás

  • EURO 5
  • Károsanyag-kibocsátás 80gr CO2/100km
  • Fogyasztás 3.5l/100km

Felszereltség

Design

  • Style Sport

Biztonság

  • 3 év jótállás
  • Nappali világítás

Eredeti BMW Motorcycle tartozékok

Adapt your BMW Motorrad to your personal wishes with the Original BMW Motorrad Accessories - wide range of products tailored especially to your BMW Motorrad, designed with the highest quality and safety standards that will meet all your expectations.

Full-Gas Kft.

Nyárfa utca 13.
8630 Balatonboglár
Telefon +36 85 550 560

Nyitvatartási idő:

Márkakereskedés:
Hétfő – péntek: 08:00 - 17:00
Szombat: 09:00 - 13:00

Márkaszervíz:
Hétfő – péntek: 08:00 - 17:00
Szombat: 9:00 - 13:00

Fogyasztás és CO2 kibocsátás

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a http://www.bmw.de/wltp weboldalt.

A keresési eredményben felsorolt járművek a gyártási dátumuk szerint növekvő sorrendbe vannak rendezve. A lista elején a régebbi járművek szerepelnek. Az online piactér valamennyi szolgáltatója vállalkozó. A digitális szolgáltatásokról szóló törvény 24. cikkének (2) bekezdése értelmében a BMW újautó-kereső havi átlagos aktív felhasználóinak száma az Európai Unióban 50 000 alatt van. Ennek az értéknek a meghatározásához az elmúlt hat hónap során havonta statisztikailag kiértékeltük az aktív felhasználókat, figyelembe véve a technikai és adatvédelmi követelményeket, és ebből számítottuk ki a havi átlagot 2024.02.27-re.

A részletes termékoldalon található, rendelkezésre álló, hasonló járműveket a legfontosabb paraméterek, például a modell, az ár, a szín, a felni, a hajtómű típusa vagy a kárpitozás egyezései alapján kínáljuk fel,ha az Ön által kiválasztott jármű nem áll rendelkezésre. A rendelkezésre álló, hasonló járművek sorrendjét a rendelkezésre állás és az egyezési arány határozza meg.

SZERVIZ & INFORMÁCIÓ

  • Szervizcsomag ajánlat
  • 30 napos járműcsere
  • Tesztvezetés ajánlat
  • Beszámítás